Craft Fridays UÅ Festival!

festivalaffisch

Under våren har Västerbottens läns hemslöjdsförening arrangerat Craft Fridays UÅ vid ett flertal tillfällen. En mötesplats där unga besökare kan inspireras av varandra och utforska material, tekniker, design och hantverk i en tillåtande miljö. Craft Fridays UÅ är även ett av delprojekten i Do It Together.

Grundidéen har varit att att hitta nya samarbeten. Dels med organisationer som redan jobbar med ungdomar men även med andra kulturuttryck som dans och musik för att nå nya målgrupper. Föreningen har även samarbetat med näringsliv och studieförbund.

Craft Fridays UÅ har varit en succé och nu satsar man vidare med Craft Fridays UÅ Festival den 20-22 juni. Under tre dagar blir det workshops, mat och musik tillsammans med en rad olika samarbetspartners.

Besök Craft Fridays UÅ Festival!

Om du eller någon annan i er förening är nyfiken på hur Västerbottens läns hemslöjdsförening jobbar för att nå ut till ortens ungdomar så är du välkommen till Umeå och Craft Fridays UÅ Festival den 20-22 juni.

Med tanke på att Craft Fridays UÅ är ett delprojekt i Do It Together finns det en budget för dig som vill besöka festivalen. Max 5000 kronor/förening som utbetalas mot kvitton. Anmäl ditt intresse till Helena Fredriksson på förbundskansliet så kommer mer info!

Helena Fredriksson
08-54 54 94 56
helena.fredriksson@hemslojden.org

Läs mer om Craft Fridays UÅ genom att klicka på länkarna här nedanför.

 

 

 

Din e-postadress kommer ej plubliceras. Obligatoriska fält är markerade med *

*